Yayla çiçek balı Ham Bal
Pastorize Edilmemiştir. Filtre Edilmemiştir.
Her yörenin balı farklıdır nedeni ise rakım ve bölgede bulunun çiçek ve çiçek sayısındandır. Doğal yayla çiçek balının yetiştiği bölge Sündiken dağları zirvesinde kar sularının çekilmesiyle ortaya çıkan ve sonrasında bu bölgede yetişen çiçeklerle buluşan kafkas arılarımız sizler için yüksek enzimli yayla çiçek balı üretimidir.
Doğal yayla balımızın özelliği diğer ballara göre enzim değeri poliflora değeri yüksek olmasıdır. Arıların yüksek yaylalarda doğal olarak yetişen yüzlerce çeşit çiçek nektarlarından elde ettiği ve enzimlerle karıştırarak içeriğini zenginleştirdiği yayla çiçek balı, kovandan gelen lezzetlerin ve değerli besinlerin başında geliyor. Sündiken Dağlaının el değmemiş coğrafyasından elde edilen Yayla Çiçek Ham Balı’mız,doğallığı, saflığı ve benzersiz bir tadı sofralarınıza taşıyor.
Hiç mesaj bulunmadı